För jag har tagit studenten!

Son ni märker så har det inte blivit någon bloggning dom senaste dagarna, har helt enkelt inte haft tid! Har inte ens hunnid rida som två senaste dagarna, då det har varit mycket stök och saker som skulle fixas inför studenten. Men igår så small det, JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Tjoho, frihet! Eller arbetslöshet? Jag har inte riktigt fattat det än tror jag, känns som att jag ska tillbaka till skolan som vanligt på måndag. Även om det är otroligt skönt så är det samtidigt lite läskigt. Man har ju trots allt gått i skolan i 13 år. Men skönt är det iaf!

Så nu när allt är över så kommer det att bli mer tid för bloggen, vilket betyder att uppdateringen kommer att bli bättre och kanske roligare inlägg? En ny header ska jag iaf fixa. Höll på men en ny för att tag sedan, men så hängde sig datorn så jag var tvungen att starta om den. Allt försvann. Men ska fixa en ny snart.

Vagnen, som jag så duktigt ordnat. Min morbror körde och jag+några till pimpade den så snyggt!


Men nu ska jag nog ta och gå ut och fixa iordning stallet tror jag :)


Kommentarer
Postat av: Amanda

Grattis till studenten!:D

jag är med och tävlar om att bli veckans ekipage. Kan inte du vara snäll och göra mig jätteglad genom att rösta på mig. Det tar inte lång tid. http://mlidahlgren.blogg.se/2010/june/final-veckans-ekipage-rosta.html#comment

jag är nr 4 om du vill göra mig lite extra glad:)

2010-06-12 @ 14:32:49
URL: http://amandaspetterssons.blogg.se/
Postat av: Victoria

Grattis! :D

2010-06-12 @ 15:04:18
URL: http://hastpamittsatt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad fin du var och GRATTIS såklart!

2010-06-14 @ 11:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0