Dagens ridning

Red ut Eddie en sväng först och avslutade med att jobba honom på banan. När vi red ut så jobbade vi vidare med tempoväxlingar, som han för övrigt börjar lyssna riktigt bra på! Riktigt duktig har han blivit, något som även visat sig i galoppen. Flyttade honom en del, vilket han gjorde bra. På banan så ville jag bara ställa igenom honom, alltså jobba vidare på det vi gjorde igår. Faktiskt, så var han riktigt fin idag! Han var avslappnad och tog ett jämnt stöd.

Även om han inte var sådär superfin som han kan vara, så var han så otroligt mycket finare än vad han varit! Även i galoppen så var han riktigt fin. Dock så spårar han fortfarande inte riktigt, men det var betydligt bättre än igår. En annan sak jag tänkt på var att hans galopp verkligen har utvecklats sedan jag köpte honom. Kommer ihåg att han knappt kunde fatta galopp och bara sprang i början, kunde inte sätta ihop sig alls. Har något mindre roligt minne från en dressyrträning där det bara gick fortare och fortare, haha. Men nu sätter han ihop sig riktigt bra! Duktig han har blivit :) Red inte så länge eller hårt idag, ställde mest bara igenom honom. Men han var fin!

Provade att ha Curres D-ringsbett på honom idag, och tycker faktiskt att han går bättre med det. Han känns mer stadig. Jag brukar inte vara en sån som säger att hästen går såå mycket bättre med den nosgrimman eller det bettet, utan att det är ridningen det sitter i. Men detta bettet verkar han gilla bättre :) Dessutom så lyssnar han lite bättre på detta i hoppningen.


D-ringsbettet


Curre fick ridas ut som vanligt. Blev mestadels skritt då vägen är ganska hård och stenig där det är mjukare. Han var busig och försökte bocka flera gången, haha! Busen då.
Kommentarer
Postat av: rebecca norr

jättefin blogg!

kika gärna in på min blogg ;)

och lämna en kommentar :)

ha det bra

2010-06-15 @ 00:01:42
URL: http://norrs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0