Dagens ridning

Red ut Curre själv idag, och han var ganska så taggad. Så som han brukar bli när vi rider ut själva. Han försökte bocka när vi skulle trava, och fick några ryck. Men jag känner mig säker på honom igen, så det gör inget att han håller på sådär. Bara man hela tiden har koll på honom så går det bra, även om det är lite drygt. I hoppningen så vill jag dock ha honom så, för då ger han verkligen allt! Haha :)

Började spöregna när jag skulle rida Eddie, så vi blev helt genomblöta! Red upp till banan och det kändes sådär... Som vanligt nu för tiden typ. Försökte bara att ställa igenom honom och vara så tydlig som möjligt, men han var bara riktigt dryg. När jag sitter ner i traven så springer han ut med baken och det spelar ingen roll vad jag gör. Det går inte! Detta gör mig sjukt frustrerad, så jag tänker helt enkelt lägga ned. Vi hamnar bara i konflikt, så jag tänker lägga ned detta ett tag och bara fokusera på att få honom avspänd. Inte sätta så mycket press på honom.

Som jag nämnt så har jag inte tränat för tränare på tre veckor, och det gör mig galen! Dessutom så har jag ingen fast tränare att rida för, och allt känns bara meningslöst... Ibland (okej, inte bara ibland...) så hatar jag verkligen att bo där jag gör! Träningsmöjligheterna är lika med noll. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra, för nu står det bara still i vår utvecklingen. Blä. Slutat skolan har jag gjort också, och inte vet jag vad jag ska göra. För jag är väldigt positiv idag känner jag.


Du är den enda som får mig att vilja kämpa
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0