Dagens ridning

Red ut Curre som vanligt idag. Det har regnat i princip hela dagen, så vi blev ganska så blöta. Men Curre var snäll! Jobbade honom lite i skritten, ställde och flyttade honom lite. Han var faktiskt väldigt fin. Börjar komma igenom vänstersidan bättre nu :)

Eddie fick också ridas ut, en lite längre tur dock.
I början var han ganska stark, men efter några tempoväxlingar så lyssnade han bättre. Har i princip jobbat med tempoväxlingar varje gång vi ridit ut, och han börjar lyssna riktigt bra nu! Red fram 8 steg, tillbaka 8 steg osv. Provade även att rida tempoväxlingar i galoppen, där han vanligtvis brukar bli väldigt stark när vi rider ut. Men idag så lyssnade han riktigt fint där också! Flyttade honom lite i både skritt och trav och han kändes fin. Dock så har han en tendens att "rinna" iväg eller gå med bakdelen först när jag flyttar för vänster skänkel. Han flyttar iof bättre nu, men det är inte bra...

Kom förresten på att sist jag tränade var för Erik, och det är snart tre veckor sedan nu! Sist vi hoppade var på tävlingen i Storvik, för två veckor sedan. Visserligen så är det nog bara bra med en liten hoppvila för honom, men känner att jag vill iväg och träna nu. Behöver lite hjälp känner jag och att bara rida här hemma börjar bli långtråkigt... Får helt enkelt se hur det ser ut med träningar i veckan :)

Curre och jag på en av våra första tävlingar, haha! Han är så söt.
Skulle verkligen göra vad som hellst för att han ska bli frisk och komma tillbaka. Känslan att rida in på banan med honom är oslagbara,  han är OSLAGBAR! Ett år, 2 månader och 5 dagar sedan vi gjorde våran sista start, sista gången vi hoppade, sista gången vi var iväg och red. En nationell 120 i Gävle.  Jag vet att jag är tjatig, men det kan inte hjälpas tyvärr...

Kom på nu att Curre snart har varit konvalescent halva tiden jag har haft honom. Känns kul va? Hade haft honom i ett år och 4 mån innan han blev skadad, nu har han varit borta i ett år och 2 mån. Nä, usch vad negativ jag är! Bäst att gå och lägga mig tror jag allt.


Kommentarer
Postat av: Elin

Man får vara ledsen, för det suger!

Men jag tror och hoppas att ni snart är tillbaka!

Kram!! <3

2010-06-13 @ 08:56:12
Postat av: Sara Wahlund

KLart man blir negativ ibland, du har varit superstark som inte gett upp tkr jag!

Hoppas ni kommer ut på tävlingsbanorna starkare än någonsin!

2010-06-13 @ 17:52:58
URL: http://stallgrasma.blogg.se/
Postat av: Rosa

Det suger.. Jag hade Monithor i 5 månader innan han blev skadad och däremellan var han halt 2 ggr... Det viktiga är att våga hoppas, men ändå leva i nuet. Bli glad för de små framgångarna. Tunneln är lång och trång, men ljuset finns långt där framme. Om man bara vågar tro, hoppas och kämpa.

2010-06-14 @ 00:05:33
URL: http://enrosagnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0