Dagens ridning

Red ut Curre en lite längre tur idag, och han var snäll! Trodde faktiskt att han skulle vara dryg idag då han hade något spel i hagen och var ganska taggad när jag tog in honom. Så Chino fick följa med, men det gick som sagt bra. Red en lite längre runda idag med några fler korta travsträckor där det är lite mjukare. Försöker vara så försiktig som möjligt så han vänjer sig vid belastning igen :) Tror att det var bra för honom mentalt att få komma ut en längre tur, även om det mestadels är skritt. Han blir lugnare i huvudet och inte så laddad.

Låg en gul lite tjockare pressening utlagt hemma, så styrde Curre mot den och han gick glatt på! Sedan stod han och krafsade med framfoten på den, haha. Så söt han är! Fick faktiskt Eddie att kliva på den igår :O Han var jätterädd för den först, men när Chino klev på så vågade han försiktigt nosa och sedan faktiskt kliva på den. Det trodde jag aldrig att han skulle våga! Ibland så förvånar han mig ;)

Hade tänkt att skritta ut/rida ut en lugnare tur med Edde idag, men hann inte...
Men ska vara inne i Gävle med klassen ganska sent imorgon, så ska upp och rida på morgonen istället. Blir tight denna veckan, men det skadar inte med en lite lugnare vecka för hästarna heller.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Åh, Curre! Han är så fantastiskt fin, jag längtar tills han blir bra och du får börja hoppa/tävla igen! :)

2010-06-08 @ 08:27:10
URL: http://hastpamittsatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0