Dagens ridning

Red ut Eddie en sväng idag. Brukar checka av honom en liten stund på banan innan tävling, men valde att rida ut idag. Han gick ganska hårt på träningen i tisdags, så jag tyckte att det kändes bättre att han fick komma ut en tur istället. Blir lätt att man rider längre än vad man har tänkt när man sitter på bana, för att man vill få igenom allt som man vill. Eddie var iaf riktigt pigg idag! Låg på ganska mycket och lyssnade inte jättebra på mina tempoväxlingar. Flyttade honom lite och han kändes ganska fin. Han har känts lite "tung" ett tag, men idag var det mycket bättre!

Eftersom han var så himla skitig så fick han sig en dusch efter att jag ridit, så han blir tävlingsfin tills imorgon! Har inte provat att duscha honom förut, men så snäll han var! Han stod helt stilla och verkade tycka att det var riktigt könt att bli spolad i värmen. Han må vara stirrig och blir rädd för soptunnor och allt sånt där, men han är verkligen en himla snäll häst att hålla på med. Står helt stilla när man håller på med honom, jättesnäll att duscha osv. Väldigt lätthanterlig så länge man aldrig blir arg på honom eller stressar runt.

Curre är ju däremot en riktig busunge som aldrig kan stå still och ska tjafsa hela tiden, men det hör ju till hans personlighet. Så med honom i stallet så är riktigt skönt att ha en lätthanterlig Eddie också! Dessutom så är han 110% trafiksäker! Har inte varit med om att han reagerat det minsta på ett fordon, och då har vi mött både traktorer, bussar, timmerbilar mm. Duktig häst han, min Eddie :)

Curre fick vila idag, då vi fixat klart hagarna samt att jag fixat allt till tävlingen. Dessutom så går det inte så bra att ta in en häst mitt på dan och rida, då dom andra blir tokiga... Nackdelen med att ha tre hästar. Men jag antar att det går att vänja dem. Så just nu gäller det att rida när alla är inne, och då blir det oftast på kvällen. När man har två hästar att rida så blir det ibland krångligt att hinna med när det en massa annat som ska fixas också.

Min busunge som välte ur sin vattenbalja TRE gånger idag! 
För det är verkligen såå roligt att vicka ur den, ohja. 
;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0