Dagens ridning

Red ut Eddie en längre runda i skogen. Blev mest skrittjobb, men även lite lätt trav. Fokuserade på att lossa bogarna genom att flytta och ställa igenom honom. Han behöver verkligen komma igenom bogarna, men det kändes iaf bättre idag än igår! Blev en ganska lugn tur då vi ska träna imorgon.

Curre reds ut som vanligt, och han var pigg! Hade lite samma tänk när jag red honom, och efter ett tag så lossnade han lite i vänstersidan där han är ganska stel just nu. När vi skrittade längs vägen så fick han syn på något och tvärvände blixtsnabbt och for iväg i full galopp åt andra hållet! Fick stopp på honom efter ett tag, och han började bråka och skulle inte vända tillbaka. Men tillslut så gick han fram. Det gäller verkligen att vara skärpt när man rider den hästen, för man vet aldrig när det blir såna där tvärvändningar. Är man inte med så åker man lätt av och det är verkligen inte kul, då man har en häst som drar i 190 hemåt. Hua! Men annars så var han snäll idag :)

Kommentarer
Postat av: det lilla anonyma, knallrosa monstret

Älskar bloggen, bara så du vet. Och det finns säkert många fler som gör det, som áldrig kommenterar och inte följer via blogovin, men som skulle dö om du slutade blogga.

Så go, go, go med både hästarna och bloggen, det är jätteintressant läsning ^^D

2010-06-22 @ 09:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0