Borlänge idag

Har varit iväg till Borlänge idag, och då passade vi ju såklart på att besöka Aubiose! Hittade inte så mycket roligt där, men det blev iaf två saker som jag behövde. Kommer bilder på dem senare. Sedan åkte vi iväg en sväng till Gagnef och kikade på deras nationella hopptävlingar när vi ändå var i dom trakterna. Väl där så fick vi syn på Johns lastbil och det slutade med att vi blev där betydligt längre än vad vi hade tänkt, haha! Jag fick filma några hästar och hjälpa till lite. Men det var kul att träffa John och Karro, och hästarna såklart. Sviiinkallt ute, men helt klart värt det! ;)

Skrev inget om dagens ridning igår, men red bara ut båda hästarna. Eddie fick gå lite lugnt och Curre som vanligt. Han hade dock lite mer damp än vanligt, hehe. Blev ingen ridning idag då vi kom hem ganska så sent, men en extra vilodag gör inget tycker jag.

Vet att uppdateringen inte har varit den bästa, men känns verkligen inte som att jag har någon lust alls... Kanske blir roligare sen när det kommer lite mer tävlingar och träningar att skriva om? Dessutom så känns det som ett mindre kaos i mitt huvud. Vad ska jag göra nu när skolan slutat? Vad vill jag göra? Nej, jag vet inte alls... Blir iaf som som jag nämnt tidigare, dressyrträning på söndag och hoppning för Erik på tisdag. Det ska bli kul iaf!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0