Hoppträning

Var hem till Frida och hopptränade idag, och det gick bra. Vi trimmade först lite på marken, och Eddie var fin! Mjuk, avslappnad och jobbade i en riktigt bra form. Något Frida också tyckte! Hoppade sedan lite enstaka hinder och Eddie var även där fin, och jag fick en bra känsla! Hittade en bra galopp och det kändes så enkelt att rida på hinder! Älskar den känslan, nog därför jag blev lite missnöjd när vi hoppade bana tror jag...

Iaf så hoppade vi bana sen, och det gick sådär. Det är mycket kvar att jobba med, och det vet jag. Han hoppar till ganska mycket och drar sedan iväg efter hindren. Detta gör att jag inte riktigt får tillbaka honom, vilket i sin tur leder till att jag inte blir klar till nästa hinder. Men vi fick några bra språng och Eddie var positiv.

Visst åker det några bommar (nästan alltid bakbensfel), men som Frida säger, vi jobbar inte för att vara felfri idag utan i framtiden. Men förhoppningsvis så kommer det att kännas lättare på tävlingen, då Fridas bana är väldigt liten. Får vi lite mer plats så ska det nog gå bra :) Sedan så ska jag köra på med styrkeövningar hemma, så som studs, travhoppning mm. Både för att han ska bli kvickare och få mer styrka :)

Men jag är nöjd med honom idag! Vi gör små framsteg för varje gång tycker jag :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0