Tävlingsplanering

Har suttit och kikat in lite tävlingar som verkar intressanta nu framöver. Just nu är det bara Avesta som är bestämt, sedan får vi se om det blir Torsåker eller Österfärnebo. Högbo är jag ganska säker på att jag ska till, och tänker inte tävla 3 helger i rad. Så vi får se vilken jag väljer.

Har faktiskt kommit på att det är väldigt smidigt att söka tävlingar genom tävlingsdatabasen. Har tidigare bara använt mig av den när jag ska anmäla till tävlingar, alltså inte undersökt den speciellt. Så nu när jag kikat in den lite mer så har jag märkt att det faktiskt är hur smidigt som helst att söka tävlingar, och man kan även gå in och kika vilka som redan har anmält sig. Känns som att jag är sist med att ha upptäckt detta, haha! Men det är väldigt smart :) Dock så kan det vara bra att kolla tävlingsterminen också, för några tävlingar var inte med på TDB.

Har nu gjort en liten preliminär tävlingsplanering på tävlingar som verkar intressanta för Eddie och mig. Har dock som ni ser inte riktigt bestämt mig för vilken tävling jag åker på när det gäller några tävlingar. Men det som gäller för Eddie och mig just nu är att bara åka ut på mindre tävlingar för att få rutin. Vi rider inte för placering, utan för att få jämna och rytmiska rundor! Så vi i framtiden kan hoppa lite större klasser hoppas jag :)

Juli

30 Lokal 1m & 1,05m Avesta Ridklubb -Anmäld

Augusti

14 Lok 0,90m & 1m, alt bara 1m Torsåkers Hästintresseförening -Antingen denna eller Österfänebo

20-22 Lok/Reg Högbo Ridklubb -Inte bestämt klasser ännu

28 Lok 1m & 1,05m Österfärnebo Ryttarsällskap -Antingen denna eller Torsåker

September

11 Lok 1m & 1m Tierps Ryttarklubb -Antingen denna eller Bollnäs

12 Lok Bollnäs Ridsällskap -Antingen denna eller Tierp

19 Lok 0,90m & 1m Säterbygdens Ridklubb

Oktober

2 Lok 0,95m & 1m Storvik Ovansjö Ridklubb

9 Lok Ockelbo Ryttarförening

Så s
er det ut just nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0