Dagens ridning

Curre

Hade tänkt att skippa rida hästarna då det varit så himla dåligt väder idag, men beslutade mig för att rida ut Curre en kort runda iaf. Jag hade inget att göra och var väldigt rastlös, haha. Så jag red ut Curre ca 30min kanske, i skritt och trav. Ställde igenom honom lite i båda sidor, bara lite lätt i nacken. Han är himla stel nu eftersom han bara får gå på raka spår, men blev ganska fin på slutet. Han är ju dock låångt ifrån så fin som när han var i toppform, men det är inte så konstigt. Men vi ska långsamt tillbaka nu :) Red ganska sent och på hemvägen så bara öste regnet ner, så vi var genomblöta när vi kom hem. Curre var väl inte jätteglad när vi red iväg i blåsten, men det gick bra. Trodde att han skulle sura ihop och vägra gå, men han var duktig. Putsade all utrustning efter turen, känner mig väldigt duktig att jag putsat vardagsutrustningen direkt! Så nu slipper vi sandpapper till läder imorgon. Tävlings/träning grejjorna är jag dock pedant med ;)

Eddie


Fick vila idag. Han behöver ändå en vilodag innan tävlingen på fredag, så det passade väl ändå bra nu.

Kommentarer
Postat av: warnmark -Hästblogg -Vinn din egen bild utskriven i A4 storlek

Sv; Ajjamen, hon är själv i stallet men hon är inte van att vara det så vi tar lite i taget. Haha. I början var hon väldigt stissig men sen lugnade hon ner sig något (=

2010-07-26 @ 09:55:10
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: warnmark -Hästblogg -Vinn din egen bild utskriven i A4 storlek

Sv; Ja, det är verkligen jättesvårt. Vissa ridsportaffärer vi har ringt tar dessutom bara in flatback för att dom tycker att dom är bäst :S. Jag vill ha cutback(?) för annars sitter jag inget bra plus att jag rider mycket markarbete också..

Men får ju lyssna på kunden tycker man. Haha

2010-07-26 @ 10:06:42
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0