Dagens ridning

Eddie

Red ut en längre tur i skogen idag, med lite galopp och klättring! Red till en sandväg där vi kunde ligga på och galoppera en bit, lät honom även gå på lite vilket nog var uppskattat! Detta är nog faktiskt den enda väg som man kan galoppera lite längre på just nu, annars är det bara korta bitar som är mjuka. Resten är mest hård grusväg eller så är det för stenigt. Men det är verkligen en härlig väg, som sluttar lite lagomt uppåt!

Red även till en ganska brant backe där Eddie fick klättra lite. Eddie själv tyckte dock att det var lite onördigt då vi lika gärna kunde ha gått hem istället, men han var duktig och klättrade på. Får se om vi tar backarna i Kungsberget snart! För övrigt så kändes han ganska mjuk och fin idag. Tittränade både före och efter ridturen idag genom att kliva över en matta. Det gick bra! Ledde honom över först och red sedan över uppsuttet. Duktig häst. En betongtrappa var dock väldigt farlig idag, och den har aldrig funnits där förut. Aldrig ;)

Curre

Red ut en vanlig tur. Han var faktiskt ganska pigg idag, bockade tom! Skönt med "gamla" vanliga Curre igen :) Gick sedan in på ridbanan och galopperade någon långsida eftersom det var ganska hårt där vi red. Men han var duktig :)

Kommentarer
Postat av: Jessie

Fin häst!

Min minsta lillasyrras häst heter också "Curre". Egentligen Courios. Man han är mörkbrun.

2010-07-24 @ 09:20:55
URL: http://www.metrobloggen.se/ryttarliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0