Dagens ridning

Curre & Eddie

Båda reds ut, jag på Curre och min syster på Eddie. Funkar ganska bra när Eddie bara ska ta det lugnt, så slipper jag rida ut båda. Blev ganska lugnt idag eftersom Eddie hopptränade igår, men gick in en stund på ridbanan med Curre. Får ju bara rida honom på rakt spår än så länge, så skrittade bara runt på fyrkanten och travade lite på långsidorna. Tror att han tyckte det var lite kul!

Curre som har varit grymt explosiv (var tom tvungen att ge honom lugnande i vintras!) under igångsättningen, har nu blivit riktigt seg att rida! Han blev det precis efter att vi släppt honom i större hage med bete och sedan värmen på det. Så nu har han blivit riktigt lat, haha. Nä, men han är ganska pigg så fort vi börjar trava. Mest i skritten som han är seg. Det finns inget mellanting på den hästen, antingen är han lat eller så är han en tickande bomb ;) Eddie är däremot alltid pigg. Har faktiskt inte varit med om att han varit seg någon gång eller extremt pigg, utan han är pigg och glad jämt :)


Inte lika mycket bus nu ;)

Tror faktiskt att det är gräset som påverkar honom mest. Brukar era hästar bli slöare när dom går på bete? Om dom går på bete medan dom rids dvs. Eddie blir däremot inte påverkad alls, utan mår bara gott av det. Han har dock mycket fullblod i sig och blir inte ett dugg tjock, mår bara bra av att äta mycket!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0