Dagens ridning

Curre och Eddie

Red runt byn idag, jag på Curre och min syster på Eddie. Blev mest skritt, men även lite trav. Curre var verkligen SUPERFIN! Fattar inte hur han kan vara så fin när han i princip inte gör något? Älskade hästen<3 Han var lite stel i vänster i början, men ställde igenom lite lätt och han blev tillslut mjuk. Det ända jag gör är att jag leker lite med ställningen och ser till att han är framme för skänkeln när vi är ute och rider. Kanske flyttar något litet steg, men inte ofta.

Han var iaf superfin idag, och vi hittade en fin stadig form i traven. Helt ärligt, när han var som mest igång förra året så kunde jag inte rida honom stadigt i form i trav ute. Inte som han går nu iaf. Antingen så har han blivit väldigt arbetsvillig eller så har jag utvecklats ett snäpp i min ridning. Det har ju ändå gått 1 år och 3 mån. Hur som så är han GALET rolig att rida just nu! :D Dessutom så var Eddie super på marken på tävlingen, så bara att trimma på nu. Kul att något känns bra iaf :)

Vi längtar, både du och jag!
Kommentarer
Postat av: Linnea- Ungmamma & Ryttare

Årets bästa ungmammablogg ska utses och jag är en av finalisterna. Det skulle betyda massor om du klickade in på länken och röstade på mej som är nummer 8! Kram Linnea Granströmhttp://chicmommy.blogg.se/2010/august/finalister-i-arets-ungmammablogg-tavling.html#comment

2010-08-02 @ 09:36:39
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0