Dagens ridning

Eddie

Red upp till banan idag, red kanske 30-35min. Detta var första riktiga passet efter hans semester (dock så har han hållt igång genom att galoppera runt, runt i hagen. Han älskar att springa den knasen!) så red mest lösgörande arbete och inte så hårt eller krävande. Mest i skritt och trav, men även lite galopparbete. Han var lite stel till en början, men lossnade och blev väldigt fin på slutet. Avslappnad och tog ett jämnt stöd. I galoppen så blev han spänd när jag försökte samla honom, så lät honom galoppera på lite en stund för att sedan ta ihop honom, vilket hjälpte då det inte blev någon konflikt mellan oss! Han var inte superfin i galoppen, men det kommer med mer lösgörande arbete :)

Tränade att gå över den röda filten idag, viket gick klockrent! Vi har tränat på den i 3-4 dagar nu, och från att ha varit rädd och vägrat att gå över den så går han nu avslappnat och lugnt rakt över. Kul att det gett resultat :) Imorgon blir det något nytt.

Curre

Han fick vila idag. Kom hem sent idag då vi varit borta under dagen, så valde att bara rida Eddie. Curre får komma ut imorgon bitti ist!Tycker falstiskt att jag själv har utvecklats "mentalt" och fått mycket inspiration när jag varit nere i Falsterbo. Läste dessutom en artikel om Marcos Ehning (en av mina största förebilder!) i nyaste Hippson, där han sa  "Att rida är mycket lättare än vad folk tror". Det stämmer nog, man gör det nog ibland svårare för sig själv än vad det faktiskt är. Iaf jag gör nog det. Men idag kändes det som att jag var mer harmonisk och avslappnad i min ridning, så jag hoppas att det håller i sig nu. Detta break och resan till Falsterbo har bara varit bra känner jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0