Träning

Ikväll var det alltså träning med Eddie! Helt grymt skönt att rida i ridhus, efter att ha ridit ute två veckor :) Så Eddie var grymt pigg, verkligen jättepigg! När vi red fram var han mest pigg och spänd, men efter att vi börjat hoppa lite så blev han jättefin! Han jobbade avslappnat i den form jag vill ha honom i och var stadig även i övergångarna. Han ver helt enkelt jättefin på marken, blev faktiskt lite förvånad :P Men han är himla rolig att rida när han är sån, för man kan verkligen rida avslappnat med små mjuka hjälper :)

Hoppade bana idag, och Eddie var som sagt riktigt pigg. Låg på nästan hela tiden, vilket resulterade att jag alldrig riktigt kom till ridning och blev "klar". Så jag var inte alls nöjd med min ridning, fick inte dom där framåtlägena som jag vill ha. Fick dock ett bra språng på en oxer där Eddie verkligen stampade till!

Åkte av idag också, det var ju mindre kul. Min tönthäst tyckte tydligen att grinden var farlig, och när han kastade sig så hängde jag på sidan. Hängde så ett tag tills det kändes som han skulle tippa över mig, då släppte jag och klev av ;) Blir så sjukt irriterad när han ska fjanta sådär! För han hoppar alltid andra gången, det är positivt iallafall. Så det är bara att hoppa massor av titthinder så blir han tillslut van. Har nämligen inte hoppat överdrivet mycket sånt. Med tiden och när han fått komma ut på lite tävlingarn så vänjer han sig förmodligen. Han är som tur är ingen omöjlig häst :P

Pappa filmade lite, genom glasrutan i fiket. Som dessutom har galler...  Eftersom jag inte heller är nöjd så blir det tyvärr ingen film upplagt, haha. Men på söndag så kommer Angelica att filma, så om det inte ser helt fördjävligt ut så lägger jag upp film här :)

Är inte alls nöjd med min ridning idag, men det är bara att ladda om och tänka positivt till tävlingen på söndag! Har inga höga förväntningar alls, utan vi ska dit för att få rutin. Det är inte hela världen om det blir nån bom ner eller ett tittstopp. Han behöver massor av rutin, och det är det vi är ute efter :) 

 


Knashästen själv :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0