Torsdag+dagens ridning

 

Skulle ju egentligen ha varit på hoppträning för Cissi Hansson ikväll, men den blev tyvärr inställd, eller flyttad pga kylan. Verkligen jättetråkigt då jag hade sett fram imot den, men samtidigt så hade man nog inte fått ut så mycket av träningen i den här kylan. Frusna händer och fötter, nä det var nog bättre att den blev flyttad :) Så vi får se när kylan ger med sig och vilket datum som träningen blir istället.

Var faktiskt "bara" runt -12 grader när vi red ut idag! Haha, det känns nästan som rena värmen ;) Dock frös jag endå, men det gör jag ju jämt. Har varit borta under dagen så det blev att  rida ut på kvällen. En lite kortare och lugnare runda där jag mest fokuserade på skrittarbetet. Faktiskt så var Eddie väldigt fin idag! Något som jag blev väldigt glad över var att han flyttade superfint för skänkeln i traven! Bara för lätta fina hjälper och satte under sig fint :) Känns som att skrittarbetet har gett resultat där, så det var kul! 

Började frisera Eddie lite efter turen. Hans man blir ganska ful när man klipper den, så började tunna ur den med min solocomb istället. Använder den istället för att rycka, då han inte alls gillar det. Ska fortsätta imorgon, men han blev snyggare i "ryckt" man :) Svansen får dock vara (toppar den dock såklart), då dom har klippt den grymt kort! Usch. Måste ju börja fixa till han lite, om drygt 1,5 vecka ska vi ju tävla! Behöver jag säga att jag längtar grymt mycket? 8 månader sen jag tävlade Curre, så svaret är JA ;) 


Solocomb


Älskade Curre! Han är mitt allt, och han måste bli frisk. Jag gör verkligen vad som hellst :(<3

Kommentarer
Postat av: Warnmark - Du kan bli veckans blogg -bloggen för dig & din häst

sv; Haha okej. Det ser ut som du rider med stövlar på de bilder jag har sett från tävlingar osv :o xD.

2010-01-08 @ 09:57:29
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Åh, den tävlingen låter ju perfekt! :O Skåne är så tråkiga och sega, tar ett halvår för dem att ens skriva ut regler för dem cuper vi väl har etc... xPLycka till i alla fall! :D

2010-01-08 @ 10:26:12
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: mikaela,

fin blogg(; ett tips när du ska rycka manen, ryck lite då och då. Typ varannan dag, så slipper du rycka allt på en gång och då kanske din häst inte tycker så illa om det?:b

2010-01-08 @ 20:39:21
URL: http://dressyrmuppen.blogg.se/
Postat av: Elin Fornbrandt

Svar: Ja det är verkligen jätteroligt! Hoppas att återbesöket går bra! Jag vet verkligen vad du går igenom. Är så jobbigt att se dem med så enormt mycket energi och så får de inte röra på sig... Det går ju inte ihop.

2010-01-08 @ 20:52:07
URL: http://fornbrandt.webblogg.se/
Postat av: amanda

jo förstår de:/

busbock är inte så farligt, men när dom bockar av engeri blir det lite för mycket kanske... ;)

2010-01-08 @ 21:08:19
URL: http://amandastranings.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Stilren och snygg blogg! Kolla gärna in min med;)

2010-01-08 @ 21:33:42
URL: http://nilsmarkjennifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0