Shopping fynd!

Mina föräldrar var ju till stockholm i igår som jag skrev, och dom fyndade ett täcke på rea!

Ett WeatherBeeta "Born to Roll" täcke, hade kostat 1690kr och nu strax under 500kr! Det tyckte jag var ett riktigt kap! Täcket har 220g fyllning och har WheatherBeetas "freestyle-system, vilket gör att det har extra hög rörelsefrihet. Fanns kvar i 145, så det var Eddie som fick det :) Hans vintertäcke är också ett WeatherBeeta Freestyle täcke, som vi också har fyndat på rea! Tror att det var 2007 kanske? Var då deras "värsting täcke" och hade kostat nästan 3000kr, men var nedsatt till halva priset. Riktigt tjockt med bra passform :) Så det nya täcket satt som ett smäck på Eddie, och nu har han ett tjockt och ett lite tunnare vintertäcke!


Eddies tjocka vintertäcke. Täcket går ut lite på båda sidor så det täcker magen när man knäpper gjordarna som inte är kryssgjordar, utan dom knäpps som på bilden.


Eddie i nya täcket!

Eddie poosar i täcket. Ursäktar för osopad stallgång... Den blev sopad efter ridningen ;)


Ordentligt stjärtlapp, vilket jag gillar hos WeatherBeetas täcken!


Lite rolig design faktiskt! Dock är det nog bara såhär snyggt innan han hunnit rulla sig ;)

Det roliga är att min syster har kollat på detta täcke flera gånger och sagt "ååh vad snyggt, detta skulle jag vilja ha!" och jag "Nää, så snyggt var det inte". Haha, så var det min häst som fick det! Dock var det ganska snyggt i grå/svart. Det jag såg var i typ röd eller lila. Hon blev lite avis iaf ^^


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej!Vet du om born to roll täcket finns kvar i så billigt i storlek 145?Mvh Sandra

2010-03-02 @ 23:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0