Hiss och DissBoken Bäst till häst -Tänk rätt och rid bättre! Har börjat läsa lite och den verkar sjukt bra! Står precis sånt som jag behöver tänka och fokusera på. Även om jag bara läst några kapitel så rekomenderar jag den :) Ska verkligen satsa på mental träning detta året, för jag tror att det kan göra väldigt mycket för både mig och mina prestationer. Bara man tänker rätt så blir allt så mycket enklare!


Att vi kommer läsa Fotografisk bild A  i skolan! Ska faktiskt bli riktigt roligt :) Eller det ska väl förhoppningvis bli det, man vet ju aldrig ;) Går som ni kanske vet Estet bild och form, och detta är alltså en av kuserna vi kommer att läsa på vårterminen.Att Curre ska tillbaka till veterinären på onsdag. Har redan nämt detta ett flertal gånger, kanske för att jag är nervös och vill ha det överstökat? Sak samma, det ska ändå bli skönt att få veta hur det ligger till med honom.HL täcket jag beställde! Haha, jag fick ju fel och allt. MEN jag är faktiskt mer nöjd med detta än det jag egentligen beställde! Sjukt fint och sitter som ett smäck på Eddie :) Dessutom har kryssgjordarna speciella knäppen som nästintill är omöjligt att dom åker upp. Jag älskar verkligen täcket!


Att det är för året första dressyrträningen för Pernilla imorgon! Har haft Eddie i tre månader nu, och bara tränat för henne en gång. Vilket betyder att det var ett tag sen nu! Ska bli kul att få lite nya tips på vad vi ska jobba vidare med :)
Att det är jättedåligt med tävlingar i mars och april häromkring... Eddie behöver komma ut och hoppa massor av 90, 1m för att få rutin. Hade åtminstonde velat ha en, hellst två till tävlingar under denna perioden. Just nu finns det bara en i mars och en i april, varav tävlingen i mars bara har en klass jag kan rida. Riktigt tråkigt!!


Vintern. Vem vill inte att den ska försvinna? Jag vill ha vår, varmt och bar mark! Fast ska jag erkänna så är vintern ganska ok just nu, inte för kallt och inget slask. Men det hjälper faktiskt inte ^^
Sadlar med med karborre på klossarna!  Ni vet, när det är karborre på klossarna så dom blir flyttbara. Dom får en FET diss! Bakklossarna på min sadel har nämligen karborre och har suttit bra när jag red Curre. Men nu när jag har Eddie som hoppar lite stort osv, så min sits inte blir den bästa. Då flyger dom av! Händer hela tiden, och jag har varit nära att tappa bort dom flera gånger. Så nu har jag tagit av dom och rider utan tills att vi har lämnat in sadeln till en sadelmakare som syr fast dom där klossarna! Aldrig mer en sadel med karborreklossar, då ska dom sys fast isf.


Mitt nya schema för vårterminen. Gillar det inte alls... Slutar så jag måste ta halv 5 bussen TVÅ gånger i veckan, jag har inte ens behövt ta den bussen någon gång förra terminen! Detta betyder att jag är hemma ca kvart över 5... Dessutom har vi en viktig lektion på tisdagar, klockan tre! Före det har vi mentorstid 12.40 som är helt värdelös, sedan projektarbetstid som jag ändå kan göra hemma. Börjar dock sent, men måste ändå åka hemifrån vid halv 11 och dessutom tränar jag tisdagar, vilket betyder att jag inte kan rida på morgonen. Nä usch på detta schema! Börjar hellre tidigt och slutar tidigt...

 
Tittiga hästar. Haha, nu var jag elak! Nä, men det är så himla jobbigt att hela tiden behöva oroa sig för att dom ska bli tittiga och stanna på tävling, och att man ska behöva träna stenhårt med tittsaker. Är inte heller så kul när man står i lätt sits, rullar på i galopp och hästen tvärstannar för att den får syn på något ;) Har haft en tittig häst och man kunde aldrig åka till en tävling och känna sig självsäker. Därför känns det lite jobbigt med Eddie, men han har väldigt lite rutin. Så det går nog förhoppningsvis att träna då han inte är omöjlig :) Men tacka vet jag Curre! Han är inte rädd för döden ens.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0