Gamla bilder!

Sitter och kollar runt på lite på gamla bilder, från bla ponnytiden! Kan lägga upp några här :)


Tyson, min C-ponny som jag började tävlingskarriären med :) Tror detta är 2004.


Tyson och jag, meeting i Storbyn 2005. Våran sista tävling och placering. (Vi i mitten)


Jag och min D-ponny Lady startdust, 2005. Året då jag köpte henne. Åhh, vad jag saknar! Allt var så mycket enklare då. Nu har jag inte varit på en prisutdelning på över 1 år... Inte vunnit en tävling på 4år.


Vinst i vår andra LB start, i Bällinge 2005!


Detta måste vara väldigt längesen, 2005 kanske?Vår bästa runda! Dubbelnolla i en LB A:1a och blev tvåa :) 2006.Lady och jag, tvåa i Div 1 med Ockelbo RF 2007. Dock ska jag inte ta åt mig äran då vi var uteslutna. Red omkull och fick en beckenfraktur i mars, kunde inte rida på 3mån det året. Hade innan denna tävlingen startat en lokal, så vi var väl inte riktigt klar för Reg LB sådär på en gång egentligen.


Andra omgången av Div 1, hade här endast ett pet :) Reg LB.


Alldeles på slutet när jag hade Lady, sommaren 2008<3 i Augusti blev hon såld till Rättvik, där hon har det bra :)En film som jag gjorde för ganska längesen, många bilder och lite filmsnuttar på Lady!

Är så roligt att kolla på gamla bilder! Blir lätt att man längtar tillbaka lite, allt var liksom lite enklare då. Man hade inte så stora krav, det rullade på och var vanligare att komma hem med en en bra placering. Dock har jag större framgångar med Curre, men ponnytiden var ju ändå något speciellt :) Men framförallt så saknar jag min fina Lady! Hon var speciell, men jag saknar henne. Väldigt mycket... :)
Kommentarer
Postat av: Elin

Fin film! :)

2010-01-30 @ 14:51:52
URL: http://iilan.blogg.se/
Postat av: Anna Helgezon'

Jättefin film! Sjukt fin över hindrena! Riktigt fin häst :)

2010-01-31 @ 12:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0