Dagens ridning

Eddie fick skritta en ganska lång tur idag, lite trav också. Men hade han själv fått bestämma så hade vi nog galopptränat eller något liknande ;) Han var verkligen grymt pigg och låg på som sjutton i traven, fick verkligen ta ordentliga förhållningar för att han inte bara skulle bära iväg. Skrittade på så Chino inte alls hängde med ;) Så Eddie pojken ska få jobba lite mer imorgon! Eller iallafall röra sig lite mer. Ska göra ett försök att rida på banan igen. Sist vi red där var den väldigt knöligt dock, men vi får se.

Skrittade ut Curre innan Eddie, och han var inte speciellt rolig... Trots att han får lugnande så är han inte ett dugg "lugn". Försökte bocka flera gånger och var på helspänn  hela tiden. Känns som att han ska flyga i luften när som hellst. Verkligen inte roligt :( Visserligen kom han inte ut igår, men jag tycker ändå att det bara blir värre och värre.

Har aldrig varit rädd när jag ridit honom förut fast han bockat och hållt på, eller överhuvud taget varit rädd när jag ridit. Jag brukar typ skratta åt Eddie när han börjar ställa sig på bakbenen eller kasta sig för saker. Chino kan jag lugnt sitta upp på om han börjar bocka så Angelica flyger av. Men Curre är jag rent att rädd att sitta upp och rida nu, då kan ni tänka er att det inte är särskillt kul :/ Allt med honom känns tungt och jobbigt och man hittar aldrig några bra lösningar... Nä, det är inte alls roligt :(

Täcket kom inte idag iallafall, får se om det dyker upp imorgon kanske. När allt annat känns jobbigt så får man tröstshoppa, så känns det lite bättre för stunden ;)

 


Jag hoppas att det är värt allt slit och alla tårar. 
För jag vill inte ge upp, jag vill inte det.
<3 


Kommentarer
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

fin bild :D

2010-01-14 @ 11:27:35
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

Fy vad jobbigt det där med Curre. Hoppas verkligen att ni hittar en lösning och att era motgångar börjar vända. Aldrig kul att behöva vara rädd för sin egen häst ju :(

2010-01-14 @ 18:37:25
URL: http://jennystoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0