Dagens ridning


Eddie fick gå ut själv idag,
eftersom Chino blivit vaccinerad och ska ta det lite lugnt. Men det gick hur bra som hellst! Man märker inte på Eddie om han går själv eller inte, han knatar på likadant. Väldigt skönt! På hemvägen kom bussen bakom oss, och jag med mina öronmuffar hörde inget. När den var bakom oss trodde jag att det bara var en bil, men så var det ju inte. Men min lilla Eddie bryr sig inget alls om bussar eller andra fordon! Duktig han :) Dock är skuggor, höpåsar på fel plats, soptunnor (!) mm detsto farligare. Knasig häst? Bara lite ;)

Åter till ridturen så var Eddie väldigt pigg idag! Red mycket tempoväxlingar i traven som han lyssnade bra på. Dock var han väldigt okoncentrerad och ville inte riktigt slappna av och jobba ordentligt, trots mycket sidvärtsrörelser och halter för att få honom koncentrerad. Avslutade med att rida lite i snön på ridbanan. Trots mycket snö och dåligt underlag så var Eddie väldigt fin! Jobbade på i låg rund form och jobbade bra :) Dock hade han gått ännu bättre om det varit på ett bättre underlag. Men djupsnö är bra träning det med!

Idag fick även Curre komma ut på en skrittur! Har varit slut på hans lugnande och varit ett jäkla krångel att få nytt, dom hade inte hemma osv. Provade att rida utan en gång och det var en nära döden upplevelse, så nej tack till att rida utan. Dom dagar han inte fått komma ut så har han bockat och sparkat bakut i boxen :O Skojar verkligen inte! Chino fick följa med, och med lite lugnande så var Curre snäll :) Tror han tyckte det var skönt att äntligen få komma ut! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0