Dagens ridning

Red ut Eddie en lite längre sväng idag. Först genom Botjärn, skrittade sedan på en mysig stig med en massa snö, upp en sväng på skogen där vi vände och avslutade med att skrittade storavägen hem :) Han var väldigt pigg som vanligt, men lyssnare mycket bättre än igår. Konstigt nog så är alla hästar superpigga när man rider just där vi red igår?! Måste vara något speciellt ;) Jobbade lite tempoväxlingar i traven, som han faktiskt lyssnade på riktigt bra!

Vi låg på och galopperade i ett jämt tempo uppe på skogen när Eddie plötsligt tvärnita för att det rasade lite snö från en gran. Men med några klappar och lugna ord så gick han förbi. Den hästen måste verkligen ha koll på ALLT ;) Skrittjobbade honom lite på hemvägen, och han var fin!

Curre skrittades ut på kvällen, även han var pigg! Kanske för att det var typ -24 grader? Mycket möjligt. Han försökte bocka några gånger, men annars så gick det bra :)Kommentarer
Postat av: Ina Jacobsen

Vilken härlig tur ni måste ha haft! Jag har inte kunnat åka till mina hästar på hela helgen pga snökaos, inställda tåg och innesnöade bilar är inte roligt! Saknar dem sååå!Du har inte missat serien om TRICKTRÄNING som har börjat i min blogg? Super spännande att lära sin häst, stor som liten! Det är ett sammarbete med Moa Thuresson som hållt på med trickträning i evigheter och hon är kanon duktig!Ha de gott

Kram Ina

2010-01-31 @ 23:47:27
URL: http://inajacobsen.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Roligt att läsa om en blogg där inriktning är igång sättning av en tidigare tävlande häst och den andra som ska upp i klasserna! :)

2010-02-01 @ 01:25:09
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0