Dagens ridning

Red Eddie "runt byn" först idag, och avslutade en stund på banan. Jobbade lite tempoväxlingar när vi red ut, samt skrittjobbade honom mycket för sidförande, öppna/sluta mm. Han känndes fin idag! Banan var plogad för några dagar sedan, men nu har det ju snöat en hel del. Dock är det inte lika mycket snö som det varit, så det gick i alla fall att rida!

Fortsatte att jobba som vi gjorde i onsdags, alltså jobbade vidare med det vi gjorde för Pernilla. Så som banan ser ut nu så är det perfekt för det! Han var inte lika fin som i onsdags, men han var fin! Jag kunde rida avslappnat, och han jobbade riktigt fint! Slappnade av och kom ner i en rund form där han trampar på och använder ryggen! Dessutom blir han väldigt rak av att ridas "innanför spåret", vilket Frida faktiskt tyckte när vi tränade i Tisdags.

I galoppen tyckte han det var lite jobbigt i snön, så han sprang iväg lite. Men han var ändå fin! Bara att jobba vidare, så han stärks :) Mums vad fin han kommer att bli då! Jobbade på ett tag, och både häst och jag blev lite svettiga! Men han var väldigt fin idag, nöjd med honom!

Curre kom inte ut idag, av olika anledningar... :( Men men, imorgon så ska han ut iaf. Är så svårt att hinna när man kommer hem sent på vardagarna, men så är det! Tror att han bockade av sig lite hos Mats i onsdags, för han har varit lugn och snäll nu :) Men ni skulle ha sett hur lycklig han var i den där longervolten, nästan så man blev tårögd... Att åka till veterinären måste ju nästan vara höjdpunkten i hans liv just nu, då är det tragiskt kan jag tycka.

 
Kommentarer
Postat av: Emma

Ja precis, jag var där på praktik i fem veckor :) mycket lärorikt och intressant :)

2010-01-30 @ 19:03:03
URL: http://newtonochjag.blogg.se/
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Sv; Ja den va jättebra :D

2010-01-30 @ 21:50:06
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0