Dagens ridning

Eddie fick gå ut en lite lugnare runda idag, eftersom vi tränade igår. Red "runt byn" där vi mest skrittade och travade lite. Jobbade honom lite i skritten, för sidförande hjälper och lite som vi gjorde för Pernilla i söndags. Att rakställa och ställa lite åt höger/vänster. Avslutade en stund på banan, 10min kanske? Eddie var iallafall väldigt fin! Riktigt fin i vänster varv, i höger var han också fin men inte riktigt lika fin som i vänster.

Banan är just nu plogad och har snövallar på sidorna, vilket gör att man inte har hjälp av någon vägg eller staket. Bra träning med endra ord. Så vi jobbade lite med rakställning och lite på mittvolten. Han var fin! Han har för övrigt varit riktigt fin sen vi red för Pernilla i söndags. Har faktiskt kommit på att jag har världens bästa tränare, Pernilla och Frida, båda Karlsson ;) Haha, sammanträffande egentligen. Pernilla är super på marken och Frida super i hoppningen! Det känns riktigt bra :)

Kikade in på Westgate farms nya hemsida, http://johnhickey.se. Om ni kikar in HÄR så är faktiskt jag och Elin omnämd! Har bara hjälpt dem under förra året, men ganska mycket. Så det var roligt :D Såg även att en av hästarna John har haft (gick 150) är efter Espri, som Eddie faktiskt har som farfar! Inte så tokigt :) Gå in HÄR och bläddra ner till I Robot.

Tog lite bilder i stallet, efter ridningen;


Fina Eddie!


Naken Eddie. Självklart så har han täcke på sig, men har här nyss plockat av honom grejjorna efter ridningen ;)HAHA, fick inte en enda bra bild på min viting! Antingen så var han sur, eller så skulle han äta kameran. Eller bara vara allmänt knasig! Curre då ;)


Kommentarer
Postat av: M

Rider också på plogad bana, men vallarna ligger utanför staketet, det är elstaket fast utan el. Dock så måste den plogas igen nu, ska ha lektion där till veckan. Har redan gigantiska vallar, så tror inte all denna snön kommer få plats ovanpå det, kanske får samma problem som dig...

2010-01-28 @ 20:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0