Dagens ridning

Var som sagt till Borlänge på dagen, så det blev ganska sent med hästarna. Kom inte ut förren 7 med Eddie och nio med Curre! Hann inte skritta Curre igår, och plikttrogen som jag är så var det bara att ta ut honom ;)

Eddie var iallafall väldigt fin idag! Red "runt byn" där jag först jobbade lite tempoväxlingar och rakriktning i traven. Sedan lite sidvärtsrörelser i skritten. Efter ett tag slappnade han av och började mjukna. Red sedan in på banan en stund, som förresten har blivit plogad! Grymt skönt :) Jobbade en liten stund där, och Eddie var riktigt fin! Jobbade honom i en lång och låg form där han arbetade avspännt med ryggen. Även lite galopp där han var fin! Fokuserade på att rida honom i ett lugnare tempo, alltså att han inte bara får bära iväg. Väldigt nöjd med honom!

Sedan var det bara att ta ut Curre. Han var supersnäll och skrittade lugnt och fint :) Kom tom en bil, och han gjorde inget! Mamma går fortfarande med, och det har funkat riktigt bra hitils. Då kan hon ta tag i honom om det skulle bli något :) Men det är skönt att han har lugnat ner sig lite, bara hoppas att det håller i sig! Är bara en vecka kvar innan återbesöket nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0