Dagens ridning

Red ut Eddie en sväng på morgonen idag, den turen var... Lite speciell ;) När jag tänker efter så tror jag att vi bara har ridit neråt Kungsberget när skidanläggningen varit stängd. Men idag var det fullt av folk, liv och rörelse! Eddie blev lite förskräck och stirrade länge på anläggnigen ;) Han taktade och tyckte det var mycket konstigt. Haha! Han var även grymt pigg idag, så för att han inte ska vara dunderpigg imorgon så fick han springa av sig lite idag.

Mötte några som var ute och gick med stavar, dom var tydligen farliga. Så farliga att man måste ställa sig på bakbenen, och när man väl går förbi så måste man hoppa ner i diket. Jobbade lite sidvärtsrörelser och han flyttade jätte enkelt! På hemvägen slappnade han av och jobbade fint :)

Sen fick jag för mig att gå förbi stallet och rida uppåt en sväng för att sedan vända. När Eddie får syn på en hög med ensilageplast så bestämmer han sig för att inte alls gå förbi. Börjar resa sig osv. Jag daskar till honom och han går fram. Sen tjafsar han lite till och reser sig riktigt högt, nästan så han slår över! Men jag var så grymt förbannad så jag blev inte ett dugg rädd, talade bara om att jag tyckte han var grymt dum i huvudet! xD

Min envishet kom fram och vi red förbi och fram till den där högen flera gånger. När han väl går fram till den så är han ju inte ett dugg rädd, utan bara står där utan att ens titta på den! Bara dumheter han har för sig helt enkelt. Så när han accepterade och gick fram när jag bad honom utan problem så fick han mycket beröm och vi gick till stallet :) 

Så det ska bli intressant att se hur han är på tävlingen imorgon. Känns som att han antingen kommer att gå bra, eller vara rädd för allt. Blir spännande det här ;) Men han har inte testat såhär på ett tag, så jag hoppas att vi gjorde upp det idag.

Var upp till Ockelbo och byggde banan, samt fixade lite på kvällen. Så hann inte med Curre :( Men efter tävlingen så får han komma ut! Har även packat klart sadelskåpet. Ska nämligen ha boxplats eftersom det är på hemmaklubben, då är det praktiskt med sadelskåp! Köpte det egentligen för att Curre och jag skulle åka på meeting förra året. Men han blev skadad en månad efter. Trist, men det är ändå ganska bra att ha :)

Blev ett lite rörigt inlägg känner jag, men så får det vara ;) Ska fixa lite med mina egna saker, duscha och lägga mig i tid idag. Så jag ska skynda nu!

Ha det bra!Kommentarer
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

Lycka till på tävlingen nu då! :D

2010-01-17 @ 16:04:36
URL: http://jennystoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0