Dagens ridning

Eddie var först ut idag, och han fick jobba lite på åkern! Eller vi red i den andra hagen, där vi inte har några hästar just nu. Så snön var orörd och fin, och var faktiskt inte så djup som jag trodde. Dessutom har vi gatulysen brevid hagen, vilket var bra nu när det var lite mörkt :) Dock lutar hagen den lite, så det blev lite jobbigt för som tror jag!

Eddie var iallafall väldigt pigg idag! Lite spänd först, men efter ett tag så slappnade han av och började arbeta. Vi red på lite åttvolter och försökte bara att hitta en jämn takt och rytm. Fick ta ganska mycket halvhalter då han var riktigt pigg. I galoppen låg han på grymt mycket, men var fin när jag väl fick ihop honom. När jag travade av sen så var han jättefin! Så det var kul:)

Sen var det dags för Curre. Känndes inte alls kul med tanke på hur det var igår. Men mamma ringde veterinären imorse och bokade tid för återbesök, så hon pratade lite med honom och han tyckte att det skulle vara bäst om Curre stod inne tills återbesöket, om ca två veckor. Så vi gav honom lite mer lugnande idag, tog med oss Chino och så gick mamma med. Så hon skulle kunna hålla i honom om han skulle få för sig något ;)

Men det gick väldigt bra! Han ruskade på huvudet och sköt upp ryggen lite, men på hemvägen var han riktigt lugn, vilket var OTROLIGT skönt! Han skrittade på normalt, fick tom driva honom lite. Så det var inte ett dugg läskigt att sitta på honom idag. Duktig Curre! :)

Så idag känner jag mig faktiskt glad, vilket jag inte gjort på länge! Skolan var inte jobbig och jag slutade halv 12. Både hästarna gick bra. Så det har varit en bra dag idag! :) 

 Curre och jag förra vintern!


Kommentarer
Postat av: Warnmark - Tävling i bloggen -bloggen för dig & din häst

Sv; Haha jaa. Jag kom faktiskt på en till sån sak och det är att jag måste ha märket utåt på mina KL strumpor xD :s. Annars stör jag mig grymt mycket på det och om jag ser någon annan som har innåt stör jag mig på det också, haha

2010-01-15 @ 09:40:03
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Warnmark - Tävling i bloggen -bloggen för dig & din häst

Sv; Jag tyckte väl att jag kände igen det tränset sen innan :o. Haha

2010-01-15 @ 09:49:48
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Vad fina bilder! :)

2010-01-15 @ 20:26:41
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Sofie

söta! :)

2010-01-16 @ 16:11:29
URL: http://sofieslilla.blogg.se/
Postat av: Flyinguphigh - En ringrostig ryttares dagbok

Vilket himla fint pannband! Vars kan man hitta ett sådant? :)

2010-01-18 @ 12:40:53
URL: http://flyinguphigh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0