Bilder

Har varit helt sjukt kallt idag! Ca 18 minus imorse och -23 nu... Brrr! Igår vilade hästarna, skulle ha ridit idag men nu blev det inte så. För kallt, kommer ändå inte få ut något av ridningen... Tror inte Eddie vill ut heller ;) Imorgon bitti ska vi dock ge oss ut, och då skiter jag i hur kallt det är! Massa kläder och dubbla ländtäcken? Det visar sig.

Skulle vara bra om man kunde spola fram tills våren, när det är varmt och banan har tinat! Så slipper man frysa och kan träna mer seriöst. Nu är det alldeles för mycket snö, så man kan bara rida på vägarna. Dessutom är det så jävla kallt att jag ändå inte får ut så mycket av ridningen då mina händer blir stelfrusna, tappar känseln och tillslut gör det ont. Tja, inte så roligt. Så nu tycker jag faktiskt att det får ta och bli lite "varmare". Över -10 är för mycket! Hua.

Tog lite bilder på Eddie i hagen idag :) Var sjukt kallt, så att pilla med manuella inställningar var inte att tänka på. Min dator klarar inte av photoshop heller, men laddar upp några bilder jag tog idag :)  


Eddie
Puss?
Fina Eddie :)
Självklart så måsta man ju rulla sig, även om termometern visar -18 grader ;)
Lite bus!


Fina Eddie pojken :)
Kommentarer
Postat av: Anonym

Eddie är jättesöt!

2010-01-05 @ 20:10:53
URL: http://spookyhorse.blogg.se/
Postat av: Anonym

Eddie är jättesöt!

2010-01-05 @ 20:12:31
URL: http://spookyhorse.blogg.se/
Postat av: Anonym

" är det så jävla kallt att jag ändå inte får ut så mycket av ridningen då mina händer blir stelfrusna, tappar känseln och tillslut gör det ont."

Fungerade inte handvärmarna?

2010-01-05 @ 21:26:38
Postat av: alc

Jag har också ett sånt där Marc Todd täcke! Dem är ju super snygga!! :D

2010-01-10 @ 20:32:06
URL: http://alcbloggen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0