Dagens ridning

Cuwento

Red ut en ganska lagom runda idag, inte upp på skogen och inte bara i byn. Har snöat som sjutton hela dagen, men det lugnade faktiskt ner sig mot kvällen! Iaf så kändes Curre riktigt fin idag, kom igång och jobbade riktigt bra. Stadig form i traven, så jag passade på att jobba lite mer med tempoväxlingar. Även vanligt arbete med ställning och sidvärts. Han började få en tendens att bli aningens framtung mot slutet, men övergångar mellan just trav-galopp fick honom att sätta under sig riktigt bra. Dock får jag lite långa tyglar ibland, vilket inbjuder till att han går lägre med näsan. Så får bättra mig där! Blev inget hårt pass idag, men han var över lag riktigt fin och uppmärksam idag! :)

Tycker faktiskt att Curre börjar bli riktigt fin nu! Förut så har han mest lullat på när vi ridit ut, men jag har nu börjat rida honom mer aktivt. Hela tiden hålla honom sysselsatt och uppmärksam genom att rida tempoväxlingar, övergångar, jobba med ställning och flytta honom. Har jobbat honom så ett tag nu, och det börjar ge mer och mer resultat faktiskt. Så det är bara att fortsätta att köra på såhär :)

Entiego

Skrittade ut honom ca 20min. Han såg lite spöken och var riktigt pigg på hemvägen, men jag jobbade på med halter för så små hjälper som möjligt. Tycker att han lyssnade bra mot slutet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0