Dagens ridning

Curre

Red ut en längre tur på morgonen. Hade tänkt att rida lite mer galoppjobb idag, men Chino, min systers ponny fick värsta fnattet! Det gick bra halva turen, men sen började han bocka och fara runt. Så det slutade med att vi fick skritta hem pga trasigt träns. Curre var dock ganska fin idag! Lite stel i början av turen, men efter lite lösgörande arbete så mjuknade han och blev fin. Han hade någon liten tendens att bli framtung, men han kändes mycket bättre än igår! På hemvägen blev det mest skrittjobb, men gjorde några övergångar till trav för att träna på att hålla samma form och att han inte maskar in i övergången. Men han kändes riktigt fin på slutet och gjorde några bra övergångar :)

Red ut en liten sväng på Chino efter att vi kommit hem. Till en början så gick det bra, men när jag skulle galoppera på hemvägen så började han bocka igen. Jag tappade balansen och åkte av när han slog på med sina första bocksprång, haha. Men jag satte mig upp och galopperade upp för sammma lilla backe några gånger i ganska kort galopp och skrittade tillbaka. När han blir pigg och stark så börjar han studsa när man tar i honom, och då kommer det såna där jäkla bakutsparkar som inte är nådiga. Men försökte bara att få honom så lugn som möjligt och var noga med att lätta ur förhållningarna. Man kan inte bli arg på honom, utan jag tror att det gäller att försöka undvika att han blir sur och börjar. Man får helt enkelt vara lite smart och överlista honom!

Eddie

Vila. Hade tänkt rida ut honom på kvällen, men dom fick sin eftermiddagsmat så sent att jag lät bli att rida och han fick äta i lugn och ro istället. Hade ingen större lust att rida sent när han ändå bara ska skrittas, så han fick vila idag :)

Ponnyskrutten :)

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vilken härlig bild.

Du känner ingen som har någon d-ponny till salu inriktad inom hoppning?

2010-12-07 @ 18:50:43
URL: http://onlylinnea.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0