Hoppträning

Skrev aldrig igår, men var på hoppträning för Leif. Första dagen så hade vi ju markarbete och nu banhoppning. Eddie kändes faktiskt ganska fin när vi red fram, kändes att han jobbades igenom ordentligt dagen innan. Galopperade fram på en volt med tre galoppbommar på "kortsidorna". Hoppade sedan några enstaka hinder och linjer. 

Han känns fin på marken och i markarbetet, men känns som att vi har tagit ett steg tillbaka i hoppningen. Jag vågar helt enkelt inte RIDA ordentligt, och hittar ingen jämn rytm. Gör missar som jag inte borde och gör inget åt saken fast jag känner att vi ligger fel flera meter före. Nä, ush. Känns inte alls kul :/ Men och andra sidan så har det varit dåligt med träningar och jag har inte haft någon "fast" tränare under lång tid nu. Tror att vi båda kommit av oss lite.

Tillbaka till träningen så hoppade vi till sist bana. Kändes sådär. Bitvis så kändes det bra, men hittade ingen jämn rytm och flyt i ridningen. Men det blir sådär när jag inte hoppar på länge, kommer av mig och tappar självförtroendet lite. Men jag tror att det blir bättre när träningarna sätter igång igen och det blir mer regelbundet. Ska dessutom börja träna för Leif i höst, vilket jag tror kommer att bli bra! Ska bli riktigt kul att rida för en så bra tränare regelbundet :) Så jag känner mig verkligen taggad nu! Jag SKA lyckas med Eddie, så är det bara. Sen så får jag hålla alla tummar och tår jag har för att Curre blir bra och kommer tillbaka. Så jag har min stjärnhäst också<3

Red Curre när jag kom hem, och han var pigg! Nu har han även börjat bli lite stark när jag rider ;) Red upp till sandvägen och tog först en liten högergalopp. Skrittade där det var lite djupare sand och fattade sedan vänster galopp, bröt av efter en bit och travade i låg form upp för en backe. Väldigt fin var han! Min skrutt :)


Angelica tog en halvful mobilbild på Eddie i Avesta.
Men måste bara visa vad fin han är i nya pannbandet! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0