Gårdagens ridning, 24/8

Curre och Eddie

Båda hästarna fick ridas ut, så min syster red Eddie igen och jag Curre. Tycker att det bara är bra för Eddie att få gå två lite kravlösa pass när han var så duktig i helgen! Red ut en längre tur upp i skogen, och Curre var väldigt fin! Bara på några dagars jobb så känns han betydligt mjukare och mer loss i hela kroppen, vilket gjorde att galoppen kändes riktigt bra idag. Även högergaloppen satt! Riktigt fin var han :)

Red på lite mer än vad jag brukar med honom idag, vilket behövdes tror jag. Han har varit himla pigg dom senaste dagarna, och det blev några bocksprång när vi galopperade. Ett riktigt högt skutt gjorde han också, haha. På hemvägen så blev han dock ganska seg, säkert för att vi travade och galopperade lite mer. Hans kondis är ju inte på topp ännu :) Men jag är verkligen glad att han har blivit så pass mjuk, för han har varit riktigt stel särskilt i galoppen. Haft svårt med högergaloppen, sprungit på dubbla spår och varit jättesvår att räta ut, men idag var han betydligt rakare och finare! Verkligen skönt att han börjar kännas som vanligt igen, som innan konvalescensen :)

Kommentarer
Postat av: Emblem

Sv: Vsg :)

Åh jag började verkligen sakna min häst nu när jag såg din blogg. Jag har ju fått flyttat till Leksand till en folkhögskola och fått lämna min häst kvar hemma, 35 mil bort :(

2010-08-25 @ 11:16:17
URL: http://emblems.blogg.se/hast

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0