Dålig uppdatering...

Känns som att det har varit väldigt dålig och tråkig uppdatering här på sistonde, ber om ursäkt för det. Men jag har helt enkelt inte haft lust, och så är det ibland. Red Eddie idag på morgonen, och han var fin! Skriver mer om det sen när jag ridit Curre. Imorgon så ska Eddie och jag träna dressyr för Pernilla, äntligen! Har inte ridit för henne på flera månader, så det ska bli riktigt kul. Hon är jättebra och får alltid hästarna att jobba bra och ärligt.


Sedan så har jag anmält mig till Högbo i helgen, 1m på lördag och 1m på söndag. Anmälde mig innan jag visste att det skulle bli dressyrträning, så eventuellt stryker jag lördag. Men vi får se, Eddie brukar gå bäst när han är igenomriden. Dessutom så skulle träningen bara vara 30min tydligen, men det visar sig hur jag gör. Har dessutom inte hopptränat på 2 veckor heller, så det blir intressant. Hade tänkt att skutta lite igår, men såklart så vräkte regnet ner precis hela dagen. Så det blev inget. Men det ska nog gå bra hoppas jag :)

Nu ska jag ner till stallet och mocka, sedan fota det jag köpte på Stockholm Ridsport i måndags. Fast först så måste jag kika lite i RIDSPORT som nyss kommit!


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0