Klanten Eddie

Måste bara berätta vad Eddie lyckades med igår! Vi har just nu tre hästar, och det är oftast jag och syrran som tar in dom. Angelica brukar då först ta in sin ponny och jag står kvar och håller i Curre. För att han inte ska börja springa runt och skrika efter sin kompis ;) Men det börjar gå bättre iaf! Men till saken, så börjar Eddie alltid att springa runt. I början för att han blev orolig tror jag, men nu gör han det så fort vi kommer och ska ta in dom. Runt, runt i sin stora hage, (han går i en lika stor hage som dom andra + en som är lika stor som alla dom tre lite mindre tillsammans) och oftast så brukar han bocka också. Tokspringa brukar han inte göra heller, utan ganska kontrollerad galopp.

Så han började kuta runt igår, och när han är ganska långt bort och vänder så halkar han omkull! Hela hästen försvinner bakom kullen, sen ser man en hals och slutligen kommer hela hästen upp igen. Sedan fortsätter han att springa runt. Trodde att han skulle bryta något ben när han for omkull, men tydligen inte.... Klanten!

Det roliga är att detta inte är första gången han lyckas;

-Han kliade sig mot boxväggen när han kom in från hagen en dag, benen försvann under honom och han låg raklång! Klev upp och fortsatte att klia sig.

-Busade i djupsnön ute i hagen, snubblar och hela hästen försvinner i snön! Kliver upp och fortsätter att busa.

-Vi båda for omkull i ett hörn på en hoppträning. Fortsatte sedan träningen som inget. Här kan vi dock skylla på dåligt ridhusunderlag ;)

-Det senaste.
Haha, min lilla klant!

<3
Kommentarer
Postat av: johanna hästblogg

fin blogg! läs & kommentera gjärna min :)

2010-08-10 @ 14:31:38
URL: http://lauwtje.blogg.se/
Postat av: Sara Jansson

Söt bild ^^sv; Nee jag tycker det är assnyggt ;D

2010-08-10 @ 19:45:24
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

Hehe söt bild :p

2010-08-10 @ 23:01:06
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0