Gårdagens och dagens ridning

Gårdagens ridning

Eddie

Hade tänkt att rida på åkern för att Angelica skulle fota, men hittade först ett jordgetingbo och sedan andra sorkhål. Så jag skippade faktiskt att rida där, kändes inte riktigt bra ;) Så red på banan istället, vilket gick sådär. Bitvis så var han väldigt fin, men spände till imellanåt. Angelica fotade lite, och shit säger jag bara... Visst att det känns som att jag blir lite framåtlutad ibland, men jag trodde inte att det var SÅ illa... Ja, det är bra att se sig själv på bild ibland ;) Så nu är det en bättre och stadigare sits som gäller. Usch och fy, såna ovanor ska man inte lägga till med...

Curre

Red honom upp till sanvägen, och han var riktigt lugn och fin faktiskt. Fin i både vänster och höger galopp. Han börjar kännas mer och mer jämn nu :)

Dagens ridning

Curre

Red honom runt byn först och avslutade med att rida en stund på banan. Han var ganska seg och inte riktigt framme för hjälperna, blev även lite väl låg i formen. I högervarvet så var han ganska fin, men lite stel i vänster. Hade inga sporrar heller, vilket gör att jag inte riktigt kommer åt honom när han är sådär. Men gjorde ingen affär av det då han inte ska ridas så länge på bana och på böjda spår.


Eddie

Vilade


Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilken fin bild =D

2010-08-30 @ 15:36:03
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0