Dagens ridning

Curre

Red honom en längre tur idag, var säkert ute över en timme alla gånger. Men jag måste rida upp på skogen för att få lite bättre underlag och dessutom så blir det blir ganska mycket skritt med honom fortfarande. Men det var trevligt :) Gick in på ridbanan och travade ett varv runt fyrkanten åt båda hållen, och han var fin. Han börjar genast att jobba när han kommer in där! Tror nog att både han och jag vill komma igång på riktigt :) Fokuserar just nu på att han är framme för skänkeln och trampar på med lite energi i steget i alla gångarter och att han spårar ordentligt. Dvs inte springer på dubbla spår. Innan skadan så sa alla tränare att han var lite "lunsig" på marken, haha. Så det är lika bra vi redan nu börjar jobba med att han ska bli lite rappare. Dessutom så får han definitivt INTE bli framtung och gå på framdelen med den skadan han haft, utan nu ska vi rida så han på bästa sätt kommer att hålla i framtiden. Men han var fin idag och jobbade bra :)

Eddie


Fick vila idag.

Curre och jag i Högbo, September 2008 där vi satte två nollor i reg 1,10m avd. B.
Snart två år sedan nu. Bästa Curre, hoppas att vi kommer tillbaka igen! Känslan att rida in med honom på en hoppbana är obeskrivlig. Han har verkligen det där lilla extra. Saknar det så enormt. Mina finafina häst...
Du hade blivit bäst om inte denna skit drabbat dig, jag vet det. Men man kan inte ändra på det som skett, utan det är bara att blicka framåt nu och hoppas på att du ändå blir bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0