Dagens ridning

Eddie

Red igenom honom på banan idag. Kändes att han inte blivit riden på två dagar, kändes lite allmänt "oriden". Så jag ställde igenom honom i båda sidor och han blev tillslut ganska fin. Lite springig i galoppen så fick sätta ihop  honom ganska mycket där. Även om han inte var jättefin idag så märks det verkligen att han blivit starkare då jag faktiskt kan sätta ihop honom ganska mycket nu. Ville inte pressa honom för mycket då vi ska träna imorgon och på torsdag. En hoppkurs för Leif hall, ska bli jätteroligt :)

Curre

Red en sväng uppe i skogen, en runda vi inte ridit på ett tag. Har varit ganska varmt idag, så Curre var inte jättepigg. Men inte seg heller som han kan bli. Ställde honom lite och flyttade något steg, och han var fin. Men eftersom han inte var så pigg idag så blev han lite hängandes. Vill inte göra sån stor affär av det nu när han bara rids igång, utan det kommer :) Han blir bara starkare och kommer tillbaka mer och mer! 

Kommentarer
Postat av: elin berggren

svar;

du kan väl skicka bilderna om du vill? berggrenelin@live.se eller lägga upp dom på bloggen? skulle vara supersnällt! :-D

2010-08-04 @ 00:41:27
URL: http://elinb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0