Veredus

Veredus är ett märke som är oslagbart när det gäller skydd. 2005 när jag skulle köpa ett par nya benskydd till min då nya D-ponny, så kom mamma hem med ett par Veredus Pro Light som dom hade köpt i stockholm. Tyckte att dom var mjukare än vanliga skydd och jag gillade dom skarpt! När vi sedan var till skara någon månad efter så blev det ett par matchande bakskydd.

Under tre år hade jag dom till ponnyn. När det sedan blev storhäst, ja då var det helt klart ett par Veredus Carbon gel som stod på önskelistan! Min snälla farfar sponsrade med ett par sånna, och dom är helt klart mina favoriter nu :) Otroligt snygga och smidiga skydd.

Veredus har ju en hel serie med olika varianter av samma typ av skydd. Så nu tänkte jag presentera dom olika modllerna som finns :)Veredus Carbon Gel

"Nero Line Carbon Gel senskydd från Veredus. Skyddet har ett anatomiskt utformat skal för maximal frihet för kota och knä. Passformen är perfekt. Baksidan av skalet är täckt av kolfiber, ett extremt slagtåligt men lätt material. Under det finns ett lager gel för maximal komfort. Två elastiska remmar med knappknäppning ger perfekt stängning och förhindrar överbelastning pga för hårt åtdragna remmar. Kan lättas sättas på med en hand. Lätta att hålla rena och kan tvättas i maskin."

Färg: svart, brun, grå och vit.

Storlek: S = d-ponny, M = full, L = extra full

1299kr för framskydden, och 1145kr för bakskydden hos Ryttarstugan.seVeredus Olympic

"Olympic senskydd från Veredus. Skyddet har ett anatomiskt utformat skal för maximal frihet för kota och knä. Passformen är perfekt. Två elastiska remmar med knappknäppning ger perfekt stängning och förhindrar överbelastning pga för hårt åtdragna remmar. Kan lättas sättas på med en hand. Lätta att hålla rena och kan tvättas i maskin".

Färg: svart, brun, grå och vit.

Storlek: S, M och L

899kr för framskydden och 699kr för bakskydden hos Ryttarstugan.seVeredus Pro Classic Baloubet

Senskydd med insida i skinn.

Färg: Svart/svart, svart/brun eller brun/brun.

Storlek: S, M och L

1699kr för framskydden och 1439kr för bakskydden hos
stablestore.euVeredus Baloubet Grand Prix

Skydd med insida i ortopediskt fårskinn.

Färg: Svart och brun.

Storlek: S, M och L

$229.95 för framskydden och $189.95 för bakskydden hos Equusunlimited.com

Hittade ingen svensk sida. Finns annars hos Equalityline.se

Har som sagt själv ett par Carbon gel som jag är mycket nöjd med! Tycker även att Baloubet med skinn i är mycket fina. Verkar lättare att göra ren, samt håller bättre med skinn inuti :) Olympic är den billigaste verianten som säkert är mycket prisvärd. Den har samma design som dom andra, men inget "lullull". Enkla fina skydd helt enkelt :)

Tummen upp för Veredus!
Kommentarer
Postat av: Evelina:D

såna vill jah oxo ha:)<3

2009-09-20 @ 17:25:40
URL: http://evelinabohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0