Värdelös skoldag

Ganska värdelös dag i skolan idag måste jag säga. Samhällskunskap från typ nio till halv elva, sedan projektarbete i 1,5 timme som vi inte gjorde något särskillt vettigt på. Äcklig lunch och sedan nästan 2 timmars hål till Specialidrotten där vi gick igenom sånt jag i princip redan visste, missade desutom halv 3 bussen med 5 minuter så jag fick vänta 1 timme. Brukar och ska inte skriva om skolan i bloggen, men det var verkligen en riktigt värdelös dag...

När jag kom hem så var det först att mocka och sedan ta in söthästarna. Borstade och fixade med Curre. Han fick sig en omgång med Easy White så nu är han skapligt vit :) Han är verkligen hopplös att skita ner sig, skimmel som han är! Skurade Chinos skydd och smörjde förbygeln, så nu är dom fina. Kollade igenom Schabraken också, blir nog Curres Schockemöhle Chino får ha på söndag. Har bara änvänt det en gång så han får ha det, fast det är Curres ;)

Ska rida igenom Chino lite imorgon hade jag tänkt. Tror att jag ska ta ut två upphöjda bommar och rida över nån gång. Får nog bli så. Behöver det känner jag :) Frågade Frida i tisdags vad jag skulle göra när han hela tiden landar i fel galopp, fick svaret nu och det funkade super! Behövde bara ta fram innerhöften så funkade det prima! Haha, jag är så van vid Curre som är superlätt att byta galopp på, landar han i fel galopp så byter han självmant. Så jag har inte behövt tänka så mycket på det! Men nu vet jag ;) 

Har väl inte så mycket mer att skriva, det var allt :)
Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Gud vad kul, det gör ju jag med! :D

2009-09-03 @ 22:33:47
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Va fin bild :)

2009-09-04 @ 16:31:28
URL: http://johannakruse.devote.se
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Samma här, älskar den! Tycker det är så töntigt med alla blivande samhällare etc. som håller på "Men du kan ju inte gå estet, där går bara emos och töntar?!!" :S Vad är din favorit; Bild, form eller foto? :)

2009-09-04 @ 17:48:46
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0