Ridningen, mitt liv

Fixade stallet idag, men slapp mockningen då min snälla mamma hade gjort det. Angelica red Chino, så för mej blev det bara det vanliga. Ta in hästarna, fixa med Curre, fodra och så. Känns ganska trist och man gör det på rutin. Längtar som sjutton tills jag har en häst att rida igen! För detta är verkligen inte särskillt kul. Usch och fy!

I 2,5 månad har jag varit utan egen häst att rida, eller det började ju i April men red ju igång Curre under en månad där. Sen fick han ju stå igen. Men om man säger såhär, jag har inte haft nån häst att träna med sen April. Vid det här laget har ni nog förstått hur jävla trist det är utan häst, hur mycker jag saknar att träna och tävla osv.

Men en annan sak är ju tex alla mina grejor. Dom bara hänger där. Mina fina skydd, mitt fina träns, sadelgjordarna, sadeln, alla täcken , JA ALLA MINA GREJOR! Dom bara hänger till ingen nytta. Jag har ingen häst att "klä upp" och fixa inför tävling eller träning. Bara det är en sådan grej som jag saknar som fan!

Man tänker inte på det förren man är i den sitsen. Faktiskt, prylar och sånt är ett stort nöje i den här sporten också, för mej. Men det är ju ridningen jag saknar. Helt klart. just nu känner jag mig som en medelmåtta som inte kan nånting. Förut kännde jag mig lite bra, nu känner jag mig sämst. Nä, men bra känns det inte. Nog om det.

Kollade på Idol förut, idag var dom däremot i Norrland ;) Brukar inte följa några program, förutom Idol som jag brukar titta på. Sitter helt ärligt vid datorn betydligt mer än tvn ;) haha.

Faktiskt så är jag ledig imorgon, det känns braa!

Jobbar hemma med Samhällskunskapen och eftersom jag då bara hade projektarbetstiden kvar mitt på dagen så fick jag jobba hemma där också :) Det är nice!

Bjuder på denna fina bild även idag! Jag tycker den är jättefin :)


Kommentarer
Postat av: emma'b

sånna bommar har vi hemma på våran gård x) //emmabackmaaan@bdb ;D<33

2009-09-17 @ 18:04:48
URL: http://emmabackmaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0