Schabrak nörd?

Bara lite fix i stallet idag, ingen ridning. Borstade och lindade min sötcurre som vanligt. Stackarn kan ju inte göra så mycket mer än gå i hagen och bli lite pysslad med... Kan tänka mig att han kommer bli väldigt glad den dag han får en sadel på ryggen igen! Men då blir det nog graman på ;) Eller fegsnöre som Elin säger! Haha.

Fick ett ryck och städade sadelkammaren lite. Bara plockade undan och stoppade några schabrak i tvätten. Ska fixa lite mer imorgon hade jag väl tänkt. Räknade igenom schabraken när jag ändå höll på med dom. 35 stycken var det! Sist jag ränkade var det typ 25, men jag älskar schabrak ;) Haha, fast då räknade jag med dom sämre också. Men favoriterna i sadelkammaren är nog:

Schockemöhle X2 (Ett grått och ett blått)
Lamicell
Lamicell Belgian Equrestian
Lamicell med "Lamicell cup" logga
HL
John Whitaker
BR

Ja, det var bara några som jag kom på nu :) Kan väl även tillägga att jag räknade med både mina och min systers. Men jag lånar hennes ibland och hon mina. Tycker det är bra att låna, för man vill ju inte köpa två lika "bara för att man ska ha ett eget" Men faktiskt så är nog de flesta mina ;) Haha, men schabrak är min passion helt enkelt!

Har nyss kollat på Idol, blir nog att kika bdb och sedan sängdags skulle jag tro. Ska försöka göra ett litet roligt inlägg imorgon, vi får se :)

Bjuder på en bild från framhoppningen i söndags. Funderar starkt på om jag ska lägga över lite bilder på ett USB minne och ta med till skolan och redigera där. Om jag nu nån gång skulle ha tid för det... Jag klarar nog inte av att vara utan photioshop så länge till! ;)


Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Älskar att shoppa schabrak! :D

2009-09-10 @ 22:05:37
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Ronda.blogg.se- Mode, Tips, Skötsel, Tankar och Funderingar, Träning/Tävling och Ridsport, allt för dig och din häst!

Schabrak är bland det bästa bland hästutrustning :D

2009-09-15 @ 10:54:12
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0