Träning

Träning med Baloo idag, det gick faktiskt ganska skapligt :) Bästa träningen hitils med den hästen iaf, jag tabbade mig bara en gång ;) haha

Hade markarbete och mest fokus på hästen idag. Travhoppning, serie, smalhinder och en upphöjd bom med relaterat avstånd till en oxer. Redan på framridningen så var Baloo betydligt bätter än sist jag red honom. Inte lika stel och började tänka lite framåt nedåt tidigare. Dock så fick jag driva och lossa honom ordentligt, men det gick bättre idag! red över bommar på volt i galopp, det gick bra. På bom, 5 eller 4 galoppprång till oxer så hoppade han bra! Jag gjorde bara en tabbe, annars satt vi jämna galoppsprång :) Good!

Hoppade fristående smalhinder som Baloo hästen hoppa galant, och som jag red bra på! Då blev jag lycklig! För jag tänkte så som man ska göra, dvs bra galopp och inte backa. Då fick vi ett galant sista galoppsprång och jag var nöjd! Riktigt loss och fin när jag travade av honom! Kom ner och jobbade avslappnat i form, då känner man att allt slit har gett resultat :) Så jag är nöjd med hästen, och faktiskt med mig själv idag! Haha.

Syster red Chino idag och han skötte sig exemplariskt :) Inga dumheter alls, han var så duktig så.

Skönt med en hyfsad bra träning, det stärker mitt själförtroende. Dessutom så känner jag mig lite lyckligare när jag fått hoppelihoppa på tävling i helgen :)) Det gör igentligen inte så mycket att det gick dåligt, för jag tyckte det var så kul! Det enda som jag var missnöjd med var att ponnyn lackade ur och fick som han ville. Annars hade det inte gjort något att vi inte var felfri, faktisk :) För jag var bara glaaad över att vara på tävling!

Men nu ska jag nog ta och sova tror jag allt. Skola imorgon, som vanligt.

Så ha det bra! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0