Träning

Japp träning idag då, som alltid på tisdagar. Baloo kändes riktigt fin på framridningen, känns bara bättre och bättre där varje gång. Början hitta formen och takten i galoppen lite mer nu, men han är fortfarande lite svag där. Men det blir bara bättre!

Hade lite markarbeteshoppning skulle jag vilja säga, trekombenation med två galoppsprång och hjälpbommar, studs och väldigt snäva anridningar på bla. smalhinder. Kändes inte sä där jättebra i början. Han rundade sig inte eller lyssnade särskillt bra för skänkeln, ja han va allmänt jobbig! Blev riktigt trött på honom där ett tag måste jag erkänna.

Men när det var dax att hoppa bana så funkade det mycket bättre! Fick igång honom och det flöt på ganska fint. Avslutade med att hoppa kombenationen med B hindret på 115-120. Nått sånt, ett stigsprång som var ganska bred. Baloo tog i och hoppade jättebra, duktig häst! Han kan faktiskt hoppa :) Dock var det nog ett tag sedan han hoppade lite högre ;)

Frida hade inget att anmärka på min ridning, och tyckte att jag utvecklats jättemycket genom att rida så många olika hästar. Det är kul att höra :) Min systar var dessuton jätteduktig! Det såg galant ut för henne och Chino, och dom fick mycket beröm! Även dom fick hoppa kombenationen med ett högre B hinder, 110 kanske. Chino gjorde det superenkelt. Han är verkligen en underbar ponny när han sköter sig och kommer till sin rätt!

Bara hoppas att det funkar bra på tävlingen nu på söndag :) För dom senaste träningarna har sett kanonfina ut, så bara hoppas att dom fortsätter i samma spår.

Har nyss kollat på inspelade Idol och nu är det nog sängen som väntar. Ska bara kolla någon blogg först :)

Ha det bra med er! 


Kommentarer
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

erik är bäst i idol :D

2009-09-30 @ 22:00:35
URL: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0