Träning

Helt klart bästa träningen hitils med Baloo! Det tyckte Frida också, äntligen något positivt :)

Redan när jag började rida fram honom så var han mycket trevligare på marken, och mera loss hela han. Började med att rida fram på en åtta, i både trav och galopp. Hittade en riktigt fin form där, och faktiskt i galoppen också när jag red häcken av mig! Sedan red vi över tre små hinder på båge som vi också skulle göra volter imellan. Baloo kunde typ inte svänga, men det gick ganska bra endå.

Sen hoppade vi bågen utan volter, vi fick in fyra jämna galoppsprång. Bra för att vara Baloo tycker jag allt! Hoppade bana sen, han gick mycket fint där också! Vi kunde länga och korta, och fick fina språng.

Så jag är helnöjd med träningen, för en gångs skull! Den gav mig även ett hopp om att jag kanske kan rida endå. Bara jag har en bra galopp och ligger steget före, planerar varje galoppsprång så känns det väldigt enkelt! Det är så det ska vara, och det är den känslan jag strävar efter. Har ridit Baloo en 4-5 gånger eller vad det nu är, och det går bara bättre och bättre. Det känns positivt iallafall :)

Något som är mindre positivt är att jag lägger ner en massa energi på att rida in mej på en häst jag senare inte kommer att rida. Därför jag vill ha en egen att jobba med snarast. Inte förren då kommer min kämparglöd att tändas, nu känns det bara meningslöst. Jag gör det för att det är kul typ.

Måste även säga att Chino gick superfint för Angelica idag! Under framridningen kunde hon jobba honom i en låg form där han kom upp med ryggen och såg allmänt avslappnad ut. Hoppningen såg också kanonfint ut. Angelica kommer tillbaka, tar halvhalt och lägger på ben, då funkar det och ser superenkelt ut! Även något som Frida påpekade.

Hoppas det fortsätter i samma spår, för nu börjar hon verkligen hitta ridningen på honom :) Kul att se!


Baloo

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Rosa

Kan du inte starta honom hemmadressyren 3/10 eller hoppningen 7/11 då? :D Han var ju riktigt fin igår!

2009-09-23 @ 10:09:24
URL: http://enrosagnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0