Träning

Träning idag, med Baloo. Frida var sjuk så vi fick rida för WJ. Han är holländare och pratar inte så bra svenska, men det går bra endå :)

Baloo var som vanligt sjukt seg, men faktiskt mjukare idag! Fick väcka upp honom ordentligt, men idag så började han jobba i form även under framridningen. Bara man väcker upp honom och "driver fram till handen" så gick han skapligt fint. Hoppade lite linjer och en kort bana och det gick ganska bra.

En slutsats kan jag iaf dra. Baloo är sjukt seg och kan inte svänga. Haha! Seriöst, jag fick väcka upp honom riktigt ordentligt och sedan svänga så gott jag kunde. Men över kom vi utan större problem. Men han är inte den allra lättaste att rida på hinder då han inte , eh, är särskillt reglerbar. Men han är söt Baloo hästen. En perfekt ridskolehäst :)

När jag travade av honom så var han faktiskt väldigt fin! Mjuk, kom ner och tog stöd på bettet. Då känns han väldigt nice att rida! Duktig häst. Märks att han är mer riden nu. Det är bra :)

Angelica hoppade Chino idag, och han det såg riktigt bra ut! Ponnyn hoppade ruggigt fint måste jag säga! Han var superpigg och studsade på stället, öronen framåt och såg ut att tycka det var skitkul. Dessutom är det så roligt att se honom, för att hoppar verkligen som en katt. Otroligt smidigt och han vet exakt var han har fötterna. Fina Chino :)

Sa ju att jag tänkte ta någon bild på Baloo, här kommer två stycken!

Haha, han är lika trög som han ser ut. och jag ser... Konstig ut.


Men lite söt är han allt :)

Såg på Idol nu när jag kom hem från träningen. Dom var inte i vilken stad som hellst, utan i Gävle! Det var kul. "Gävle, där Norrland börjar". Inte bor väl vi i Norrland? Jag bor två timmar från Stockholm, och inte är väl dom Norrlänningar? haha xD

Vad tycker ni, vi som bor i Gästrikland är vi Norrlänningar? Inget illa menat, men Jag känner mig bara inte som en sån ^^


Såg två stycken från min skola också, jag går ju Estet som ni kanske vet. Dom var inte så bra kan jag säga. Haha, roligt vare iaf!

Aja, ha det bra med er!


Kommentarer
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Sv; Det är 30x80 om jag minns rätt :)

2009-09-16 @ 09:13:54
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Rosa

Han är ju en perfekt ridskolehäst, när du travade av såg han ju riktigt trevlig ut :) Chino var ju också fin :)Vi bor väl typ i södra, södra norrland.. Eller jag bor väl i norrland ;D fast inte Gävle tycker jag :P

2009-09-16 @ 11:31:39
URL: http://enrosagnu.blogg.se/
Postat av: Elin

Sundsvall ligger i mitten av Sverige. Och vi bor fyra timmar söder om Sundsvall.....

2009-09-16 @ 20:11:55
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0