Stigbygel från Prestige

Nationsstigbygel "MG"
"Stigbygel 'MG' med nationsflagga - Prestige Stigbygel i magnesium. Levereras med utbytbar fotplatta - 400g och 650g Kan fås med svensk, norsk, dansk eller finsk flagga. Storlek: 12 cm Kommentarer från ryttare: Nathalie Adelborg: "Man får ett väldigt bra fäste med skon och de är väldigt snygga." Amanda Kjellberg: "Gillar den skarpt, framför allt för de hjälpande funktioner de bidrar med, men även snygg design" Angelica Augustsson: "Bra att man själv kan bestämma tyngd, fotplattan är väldigt enkel/smidig att byta" Stina Lillje: "Det här är en favorit! Bra med bred fotplatta." Linda Heed: "En snygg stigbygel med utmärkt funktion."

segcompany.se

Snygg lättviktsstigbygel från Prestige. Har själv provat att rida med dessa, dock den utan nationflagga men samma stigbygel. Gillade den verkligen! Lätt, bra grepp och speciellt med nationsflagga riktigt snygg!

 2385kr får man betala för den. Men det vet jag inte om jag tycker den är värd. Visst, den är snygg och funktionell. Men jag skulle aldrig betala så mycket för en stigbygel. Men det kostar ju att ligga på topp, det vet vi ;)

Vill man ha en lättviktsstigbygel men inte lägga ut över 2000 spänn så kan man ju alltid köpa den här:


 

Plaststigbygel
"Mycket starkt plastmaterial med bred platta, 64 mm. Stötdämpande lager som flexar och därmed ger bättre balans för foten".

249kr hos Hööks

Det var allt för mig :)


Kommentarer
Postat av: Louise

den från hööks är jätte bra, kanon nöjd med dem :D

2009-09-04 @ 09:24:04
URL: http://traininghorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0