Projektarbete

Alla som går i 3an på Gymnasiet, eller "07" som vi nu tydligen heter (iaf på min skola) har projektarbete som en kurs. En stor kurs som är helt självständig. Jag som går Bild och form ska då göra något inom min inriktning, och har då valt att designa en ny tävlingskavaj!

Eftersom jag tyckte att det var en idé som relaterar till det jag skriver på min blogg så tänkte jag faktiskt att ni skulle få följa mitt arbete här på bloggen :) Skulle det vara en kul idé? Jag kommer då att skriva och fota under processen och lägga upp här under kategorin "Projektarbete". Har fördelen att jag kommer få hjälp av våran granne, som är jätteduktig på att sy :) Hon syr klänningar, kavajer mm, så jag hoppas att detta ska bli roligt. kännner mig ganska taggad på det här för en gångs skull!

Ska börja skissa på designen ganska snart. Rubriken på mitt arbete är "Hur gör man en funktionell och stilfull tävlingskavaj?" Så jag kommer att tänka mycket på funktionen samtidigt som den ska vara stilren och snygg :) ja, vi får helt enkelt se hur det blir! Kommer väl nått inlägg per vecka :)

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Går du Estet Bild?! :D

2009-09-03 @ 17:46:59
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0