Ledig dag!

Har som sagt inte varit i skolan idag. Ganska skönt måste jag säga :) Fixade hela stallet på förmiddagen. Mockade, sopade, tvättade ren krubborna och hinkarna, städade lite i sadelkammaren och vägde upp hö. Blev där ganska länge, tog det bara lugnt och hade radion på. Finns nästan inget mer avkopplande än att vara helt själv i stallet, ha radion på och bara göra allt i sin egen takt och precis hur man vill. Ingen stress alls. På så sätt är det riktigt skönt att ha ett eget stall :)

Har jobbat lite med mitt projektarbete, inte så mycket som jag borde dock. Ska göra lite mer efter att jag ridit. Plugga är jag verkligen sämst på. Jag gör allt annat utom det, och gör det i sista minuten istället. Så nej, jag är ingen pluggis. Längtar så grymt tills i vår när vi tar stundenten och gymnasiet är slut! Fy vad skönt!

Nu ska jag ut och rida Chino en sväng. Tänkte att det blir lite dressyr på banan. Ridsport kom förresten idag! Läste artikeln om Helena Persson. Det hon sa där stämmde så klockrent bra in på vad hon sa till mej när jag tränade för henne i våras! Att Curre behövde ett års markarbete och att hon tyckte det var jättebra att låta någon annan rida igenom sin häst. Så brukade hon göra. Precis så stod det där också :) Nån gång ska jag träna för henne igen, nån gång!

Men nu ska jag byta om och gå ut till Chino.

Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0