Galoppombyten, omöjligt?

Red som sagt igenom Chino idag. Gick väl inte jättebra och inte dåligt heller. I traven var han ganska fin, stadigare i formen nu än var han var förut iaf. Galoloppen var han inte alls lika fin i. Blir så frustrerad för han var så himla fin i galoppen när jag red för Pernilla sist, men inte alls så nu! Fattar verkligen inte hur jag ska göra? Nästa fredag är det träning för henne igen, får lösa det då.

Tog ut två upphöjda bommar och red som en åtta över dom. Trots att jag kom på hur jag skulle få Chino att byta galopp i tisdags, så gick det inte! Snurrade på åttan bra många varv och jag tror han gjorde två byten. Antingen böt han inte alls, eller så böt han bara fram. Fattar verkligen inte att det kan vara så svårt! När jag gör helt rätt så byter han, men det är rusktigt svårt att få till det. Jaja, bara jobba på med dom där jäkla bytena. Nån gång lär dom ju sitta.

Blir bara lite skritt och jogging för honom imorgon. Fixade iordning tränset idag och ryckte/klippte manen på honom. Han blev fin :)

Ja, det var väl allt för idag tror jag :)


Chino sötnosen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0